top of page
8E5A5636.jpg

Balustrade op maat.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van stalen balustrades op maat. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of een meer klassiek ontwerp, wij hebben de expertise en ervaring om aan al je wensen te voldoen.

Onze stalen balustrades worden met zorg en vakmanschap vervaardigd. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect past bij hun specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Of je nu een balustrade nodig hebt voor een trap, balkon, terras of galerij, wij zorgen voor een veilige en esthetisch aantrekkelijke oplossing.

Naast het bieden van maatwerk, streven we ook naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Onze stalen balustrades zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de tand des tijds en de elementen. Bovendien kunnen ze worden aangepast met verschillende afwerkingen, zoals poedercoating of verzinking, om te zorgen voor een langdurige bescherming tegen roest en corrosie.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We luisteren naar je wensen, geven advies op maat en zorgen voor een vlotte en professionele service. Ons team van experts begeleidt je gedurende het hele proces, van ontwerp tot installatie, om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe onze stalen balustrades op maat een unieke en stijlvolle toevoeging kunnen zijn aan jouw woning of project.

WhatsApp Image 2021-11-29 at 21.43.16 (9).jpeg
WhatsApp Image 2021-11-29 at 21.43.16 (8).jpeg

Binnen balustrades · Buiten balustrades. Realisaties. buiten balustrade in gelakt staal Aluminium of metalen balustrades voor balkon of terras . Balustrades Een balustrade voor het terras, balkon of de traphal van grote projecten zoals appartementsgebouwen, WZC, ziekenhuizen, scholen en kantoren? Onze aluminium balustrades maken we op maat in onze Belgische fabriek. Alle balustrades Balus­tra­des met hori­zon­ta­le spijlen Met horizontale verdelingen Ø 25 mm Aangevuld met glas, geperforeerde aluplaat of muur Tijdloos en elegant Ontdek alle Balustrades met horizontale spijlenBalustrades met horizontale spijlen Ver­ti­ca­le balustrades Met verticale spijlen of verdelingen Verschillende designs Traditioneel hekwerk tot modern Ontdek alle Verticale balustradesVerticale balustrades Gla­zen balustrades Met of zonder handgreep bovenaan

  • Gelaagd veiligheidsglas in verschillende tinten Modern tot strak en minimalistisch Ontdek alle Glazen balustradesGlazen balustrades Raam­ba­lus­tra­des Gelaagd veiligheidsglas 55.2 Max. lengte: 1100 mm Glashouder en U-profiel in geanodiseerd aluminium Ontdek alle RaambalustradesRaambalustrades Trap­ba­lus­tra­des en ‑leu­nin­gen Met horizontale spijlen Ø 20 mm Voor binnen en buiten Alle onderdelen zijn uit geanodiseerd aluminium Ontdek alle Trapbalustrades en -leuningen Balustrades Balustrades zijn hekken of muurtjes die voorkomen dat je bij een hoogteverschil naar beneden kunt vallen. Een balustrade wordt veel gebruikt aan de rand van een balkon, dakterras, galerij, trap of vide als valbeveiliging. Met ons assortiment balustrades op maat hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

  • Soorten balustrades We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en streven ernaar uitsluitend kwaliteit balustrades te leveren. We vervaardigen de hekwerken en borstweringen uit hoogwaardig staal of RVS. Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en bovendien op maat te bestellen. Balkonhekwerk  Een balkonhekwerk is een hekwerk dat om balkons of dakterrassen wordt gebruikt. We hebben diverse modellen met een ronde spijl maar ook hekwerken met ornamenten of stripspijlen. Laat je inspireren door de foto’s van reeds geleverde balkonhekken en kies het hekwerk dat je past. Frans Balkonhekwerk Frans balkonhekwerk is er in diverse soorten en maten. Meestal worden ze gemaakt van staal en soms versierd met krullen of ringen. Deze vaak kleinere balkonhekken worden toegepast voor openslaande ramen of deuren en worden vaak in- of op de dag gemonteerd zoals we dat technisch benoemen. Glazen Balustrades Een glazen balustrade heeft een transparante uitstraling en wordt uitgevoerd met glas. De meeste van onze glazen balustrades worden vervaardigd uit hoogwaardig RVS en zijn voorzien van gelaagd glas. RVS Balustrades Een RVS balustrade is een duurzame balustrade vervaardigd uit hoogwaardig RVS. De hekwerken zijn roestvrij en hebben een lange levensduur. Daarnaast hebben de RVS balustrades een strakke industriele uitstaling. Striphekwerk Een striphekwerk of stripbalustrade is vergelijkbaar met een stalen balkonhekwerk. Het verschil is dat de spijlen zijn vervangen door stripstaal. Hierdoor hebben de hekwerken de uitstraling van een houten balustrade met de levensduur van een stalen balkonhekwerk. Materiaal en afwerking Balustrades op maat worden meestal van staal gemaakt maar kunnen soms ook van aluminum of rvs worden vervaardigd. Daarnaast hebben we ook diverse modellen met transparant of mat glas. De stalen hekwerken worden buiten altijd volbad verzinkt als bescherming tegen roestvorming. Daarbovenop komt vaak een poedercoating in RAL-kleur naar keuze. Met onze balustrades haal je een degelijk en duurzaam product in huis. Montage van een balustrade Montage van een balustrade wordt vaak door klanten zelf uitgevoerd. Met voetplaten of gevelbeugels is het balkonhekwerk stevig vast te zetten. We hebben voor elke situatie een passende muurbevestiging. Mocht je de uitdaging niet zien zitten dan is het ook mogelijk om de montage uit te laten voeren door onze ervaren monteurs.

  • Werkwijze en procesHet bestellen van een balustrade proberen we zo makkelijk mogelijk te maken. Het begint met het aanvragen van een offerte van het model hekwerk van je voorkeur. Je ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. Na akkoord maken we een technische tekening die je ontvangt ter controle. Als alles correct is starten we de productie en gaat de werkplaats aan het werk. We houden je tussentijds zo goed mogelijk op de hoogste van de stand van zaken. Met zicht op levering of montage nemen we contact op om een passend levermoment te plannen.

Balustrade dakterras
2021-06-27 12.39.05.jpg
Balustrade Balkon spiegelbeeld
Stalen balustrade smeedijzer.
Smeedijzeren balustrade trap.
2021-01-14 20.52.37.jpg
bottom of page